graziella

Lieve Mensen, 

 

Weet je nog, januari 2020… Na weken van zwoegen, zweten, vloeken, enz… konden we eindelijk starten in onze nieuwe praktijk! We gingen nog even wachten op iets betere temperaturen en dan gingen we samen met jullie klinken op onze opening.
Maar toen kwam er een virusje roet in het eten gooien en mocht er niets meer. Dat beestje vind het enorm fijn om ons tot op de dag van vandaag nog steeds te boycotten en blijft maar heerlijk muteren! Absoluut niet tof! 🙁

Dit jaar gingen we voor ‘echt’ en jullie zullen misschien wel al ergens de aankondiging gezien of gehoord hebben voor onze opendeurdag – mini kerstmarkt die we op 4 december gingen organiseren. Gingen? Inderdaad! Het is wat het is, maar ons oorspronkelijk idee kan en mag niet doorgaan voor ieders goed en onze gezondheid. We hebben hier uiteraard enorm veel begrip voor!

Maaaaar…. na wat brainstormen hebben we een fijn alternatief gevonden! 🙂

Wees welkom aanstaande zaterdag, 4 december,
tussen 9 en 18u voor onze “Light” opendeurdag!


Wat mag je verwachten?
 

Tal van promoties en geschenkartikelen die verspreid zullen staan in onze verschillende werkruimtes.
*
10 % korting op ALLES, behalve op de superpromo’s.
*
Een leuke goodybag bij aankoop.

 

We verloten die dag:


3 Cozy aromabranders met Relax olie twv 19,95€
*
3 mensen winnen hun aankoopbedrag terug
*
12 flessen Bio Prosecco


Het hapje, drankje en de geplande demo’s hebben jullie absoluut nog tegoed wanneer het virus naar de eeuwige corona velden is verbannen! 😉


Heel graag tot zaterdag!

Hartelijke groetjes, 
Graziella, Kato en VanessaPs, vergeet je mondmasker niet, ontsmet je handen bij het binnenkomen van de winkel en kom alleen winkelen. Samen staan we sterk!