MASSAGE

Een lichaamsmassage draait niet om het losmaken van een bepaalde gespannen zone of spiergroep in je lichaam, wel om het ontspannen van je lichaam in haar geheel en gedurende een beperkte tijd zoveel mogelijk stress uit je lichaam te drijven. Het is een volledig manuele massage met zuivere koudgeperste plantenoliën die we zelf in onze praktijk verrijken met essentiële oliën die ervoor zorgen dat zowel de spieren als de geest kunnen ontspannen. We masseren altijd met respect voor onze cliënt.

Je kan kiezen uit volgende behandelingen:

  • gelaat, hoofd, nek en schoudermassage
  • volledige lichaamsmassage, Journey of impact relaxatie massage
  • Hotstone massage

Thuiskomen bij je innerlijke zelf is wat ik jou wens te doen ervaren. De helende kunst van massage voelen en ervaren, met als doel jouw lichaam en geest volledig te ontspannen. Een helend moment van 2 uur waarin je het drukke dagelijkse leven even helemaal achterwege kan laten. Wegdromen, genieten en jezelf dat verwenmoment gunnen om helemaal te herladen.

Wat mag je verwachten?

  • Ik heet je graag welkom met een kort intake gesprek en een fris glas water om zo alvast te starten met het lichaam te reinigen. Een kort gesprek zodat begrepen wordt in welke staat jouw lichaam en geest zich bevinden en we hiernaar kunnen handelen tijdens de massage. Zo kijken we welke delen misschien wat extra aandacht nodig hebben. Ik geloof in een holistische aanpak, om naast de fysieke klachten, ook naar de emotionele spanning te kijken.
  • Aan de hand van zachte technieken zoals strijkingen, knedingen en fricties zal ik jouw lichaam centimeter per centimeter ontleden en in ontspanning brengen. Het doel is je volledig over te geven en je geest los te laten.
  • Gebruik van warme oliën, rustgevende muziek creëert een ontspannen sfeer. Hiernaast zorgt deze massage ook voor het verminderen van stress, verlichten van buikspanning, verbetering van de bloedcirculatie en een heerlijke nachtrust nadien.
  • De sessie wordt afgesloten met een korte ademhalingsoefening en nog een glas water zodat het lichaam alle afvalstoffen goed kan afvoeren.

Na de massage en jouw verwenmoment raad ik aan niks meer in te plannen en dicht bij jezelf te blijven.

Jouw welzijn staat centraal, waarbij alles bespreekbaar is. Jij bent de gids en ik ben de uitvoerder. Een veilig moment van ontspanning zodat je je na elke sessie vernieuwd en verfrist voelt.🌿💆‍♂️💫

 

Deze massage wordt uitgevoerd door Mathieu, hij stelt zich graag even aan jou voor:

Voorstelling Mathieu Van Driessche & “Journey-Of-Impact”

Dag iedereen,

Ik ben Mathieu en stel me graag voor als sportief, sociaal, levensontdekker en benieuwd naar alles wat te maken heeft met “de mens”. Massage is voor mij een pure vorm van verbinding, overgave en mogen ontvangen. Ik wens jou dan ook oprecht te doen invoelen bij jezelf. Bewust worden van ons lichaam & geest zodat we leren luisteren naar ons innerlijk gevoel en wat ons lichaam ons wenst te vertellen.

Als masseur en aufguss/ opgieter tracht ik het lichaam van de mens te doen genieten en tot rust te komen. Momenten van rust creëren, stilstaan om daarna opnieuw vooruit te gaan. Afkomstig van het kleine Overmere en auteur van het boek “IMPACT. Waarom het oké is niet oké te zijn”. Zelf leer ik graag bij en zie het leven als een continue leerschool. Bijkomende opleidingen zijn alvast Indische massage, klankschaal massage en trauma breathwork release die eraan komen.

Vertrouwen is mijn sleutelwoord bij het geven van massage. Bij het geven van de massage is de ontvanger (cliënt) naakt en naakt zijn is je letterlijk en figuurlijk bloot geven. Zo wordt er steeds op een respectvolle manier te werk gegaan. Het lichaam is steeds bedekt met een handdoek, waarbij ik per lichaamsdeel de handdoek zal verwijderen. Ik creëer zo graag een veilige setting waarin je ten volle kan genieten.

Als mannelijk masseur vind ik het belangrijk te weten dat ik open sta voor al jouw wensen/ vragen of opmerkingen. Als je je als vrouw kwetsbaar zou voelen om je open te stellen naar mij als man, vraag ik jou graag jouw specifieke noden, of vragen aan te kaarten. Mocht de naaktheid een issue zijn, neem dan zeker persoonlijk contact op, zodat we kijken waar we elkaar in tegemoet kunnen komen. Open communicatie en begrip staan centraal.

Ik ben ervan overtuigd dat alle kracht in onszelf zit en met behulp van massage breng ik jou graag een stapje dichter bij jouw innerlijke kracht.

Ik sta steeds open voor een babbel, contact en moment van connectie!

Vele vrolijke en positieve groetjes

Mathieu 🌿💆‍♂️

 

23102023 (26)