Huidverbetering:
OxyGeneo+
Fruitzuurbehandelin
Micro Needling

OxyGeneo+ combineert 3 huidverbeterende behandelingen met de focus op huidvernieuwing, huidverjonging en huidegalisatie. Hiermee reduceren we fijne lijntjes, pigmentvlekken, acne en imperfecties van de huid. We garanderen in korte tijd een optimaal resultaat, verbeterde huidstructuur,  en een stralende huid. Het is geschikt voor alle huidtypen. OxyGeneo+ is geïnspireerd op natuurlijke wamwaterbronnen met een zuurstofopwekkend effect op de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzones te verhogen.

De behandeling gebeurt in verschillende fasen: 

 • Exfoliëren: Op de behandelapplicator plaatsen we een gepatendeerde capsule, de capsugen. Hiermee exfoliëren we de huid om dode huidcellen te verwijderen en de huid beter toegankelijk te maken voor actieve ingrediënten. Zuurstof: Vervolgens brengen we een speciale gel aan. Onder invloed van de capsugen treedt er een reactie op waardoor er talloze koolstofdioxide belletjes tegen de huid uit elkaar spatten. 
 • Zuurstof: Vervolgens brengen we een speciale gel aan. Onder invloed van de capsugen treedt er een reactie op waardoor er talloze zuurstof belletjes tegen de huid uit elkaar spatten. 
 • Insluizen: Zuurstofrijk bloed wordt nu naar de zone doorgestuurd. De actieve ingrediënten in de gel dringen dankzij de bovenstaande processen diep in de huid om daar optimaal hun werk te doen.
 • Tripolar radiofrequentie: Een ander onderdeel van het Geneo+ systeemzijn de tripollar radiofrequentie, voor een strakkere huid en een jongere uitstraling. Met deze behandeling worden diepere huidlagen opgewarmd waardoor collageenvezels samentrekken en de huid strakker wordt. Het effect van een natuurlijke facelift die de huid terug doet herleven. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Deze 2 lichaamseigen stoffen geven de huid zijn stevigheid. Geen operatie, geen langdurig genezingsproces, maar een comfortabele behandeling met direct en langdurig resultaat. Je hebt direct een frissere uitstraling!
 • Ultrasoon celstimulatie: Met deze behandeling worden actieve ingrediënten nog beter opgenomen doordat het celmetabolisme en de microcirculatie worden gestimuleerd. Door middel van ultrasoo celstimulatie verkleinen we tijdelijk de dichtheid van de huidlagen. Er ontstaan kleine ruimtes tussen de cellen en werkstoffen worden afgebroken tot kleinere moleculen. Hierdoor dringen de werkstoffen makkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen en kunnen ze dieper in de huid hun werk doen. 

De voordelen van de complete Geneo+ behandeling op een rijtje:

 • Meer resultaat in minder tijd
 • Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
 • Geen hersteltijd en direct een stralende huid
 • Super anti aging werking en verhoogt de werking van andere anti aging producten
 • Kan het gehele jaar worden ondergaan
 • Snelle, gemakkelijke en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie
 • Single – use verbruiksgoederen voor optimale hygiëne
 • Pijnloos
 • Direct resultaat
 • Voor elk huidtype een andere Oxypod, keuze uit 6 verschillende:
 1. Balance: ‘reinig & zuiver’: Vette, gemengde en iets onzuivere huid, (actieve acne uitgesloten)
 2. Detox: ‘ontgift & bescherm’: Herstelt en beschermt de huidbarrière
 3. Hydrate: ‘ verfris & hydrateer’: Verbetert de vochtretentie
 4. Illuminate: ‘verhelder & verjong’: Egaliseert de huidteint, verheldert bij pigmenten
 5. Revive: ‘smooth & verstrak’: Anti Aging, vermindert fijne lijntjes en rimpels, vermindert de tekenen van huidveroudering.
 6. Glam: ‘boost & verstevig’: De ideale facial om de eerste tekenen van huidveroudering te voorkomen en te verminderen, versterkt de huidbarrière om verlies van collageen en vocht te voorkomen en zorgt voor een gladdere huid.
 7. Retouch: ‘vernieuw & herstel’: de ultieme behandeling voor een gladde en stralende teint, die de huid een frisse start geeft met buitengewone resultaten. Voor elke huid die nood heeft aan verbetering en vernieuwing. 

Voor wie is deze behandeling geschikt? 

 • Voor vrijwel alle huiden en ieder huidtype
 • Geschikt voor elke huidskleur, leeftijd
 • Doffe huid, rijpere huid, pigmentvlekken
 • De (eerste) tekenen bij huidveroudering
 • Fijne lijntjes, rimpels
 • Pigment, zonschade
 • Vooraf aan een feestje om te stralen
 • Voor verbeteren van de huidstructuur
 • Voor verjonging van de huid
 • Anti-aging
 • Om huidproblemen aan te pakken (bv acne)
 • Om grove poriën te verminderen

Een OxyGeneo+ behandeling wordt aangeraden om de 6 weken.

OxyGeneo+ kan perfect in kuurvorm worden uitgevoerd,  dwz 1 behandeling om de 2 weken en dit 6 keer. Op deze manier haal je het beste resultaat uit deze behandeling. 

De Biodroga MD Fruitzuren behandeling is een uitermate efficiënte oppervlaktepeeling welke door de zuurconcentratie en duur van de behandeling een aanzienlijk meer intensief effect heeft dan een alledaagse peeling. Glycolzuren en fruitzuren verwijderen overmatige en dode huidcellen. Onzuiverheden en oneffenheden van de huid worden aangepakt en tegelijkertijd wordt de weg geëffend voor nieuwe, jongere huidcellen. Hierna voelt de huid egaal en zacht. Wanneer u deze behandeling met regelmaat toepast en een kuur volgt, kan een aanzienlijke verbetering van de huid bereikt worden.

Voor welke huidtypen/huidproblemen?


Frequentie en duur behandeling?

 

Wat is microneedling?

Microneedling behandeling wordt ingezet door dermatologen en beauty instituten voor de behandeling van esthetische huidproblemen en is een effectief alternatief voor Botox- of invasieve behandelingen. Met de cosmetische Beauty Roller kunnen specifieke huidgebieden worden behandeld. De fijne naalden van de Beauty Rollers (0,50 mm) dringen diep in het huidoppervlak(epidermis) en ontwikkelen in een fractie van een seconde kleine openingen; micro-kanalen. De microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde werkstoffen. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. De combinatie van het diep inbrengen van een serum hyaluronzuur en vitamie C en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maakt deze techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpels, huidverslapping, littekens en pigmentatie.

De voordelen van microneedling op een rijtje:

Als er één methode beproefd is om de huidconditie te verbeteren is het wel de combinatie van peelings met microneedling en speciale serums. In kuurverband worden prachtige resultaten geboekt bij uiteenlopende problemen: van acne, littekens, verslapping tot pigmentvlekken. De in 2012 geïntroduceerde medical lijn van het Duitse Biodroga heeft een zeer effectief behandelingsprotocol met peelings, needling en serums opgezet.

Een mooier programma is er niet.

Deze supercombinatie geeft een directe stimulans aan de huidvernieuwing, inclusief een prikkel voor collageen aanmaak. Beschouw het ook als een alternatief voor injectables. Je kunt een mooie volume boost krijgen door de combi van fruitzuren, needling en een 10% laag moleculair hyaluronzuur. De opname van de werkzame stoffen uit onze serums is heel hoog, mede dankzij de peelings. 

Bij deze combi methode wordt er altijd in een kuur van 5 tot 6 behandelingen gewerkt met een tussenpauze van 14 dagen. 

Het is belangrijk om de huid thuis verder goed te verzorgen. Na een intake gesprek, dat zowel plaats vindt bij de aparte als de combi behandeling, stellen we ook een verzorgingsplan op voor thuis. 

Samen staan we sterk in de verbetering van jouw huid!