Huidverbetering

Biodroga heeft een in-house research & developmentafdeling. Het merk won de afgelopen jaren internationale awards voor effectiviteit van haar producten. De combinatie van needling met peelings en serums zijn het succes van Biodroga MD. In meer dan 35 landen boeken schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten de mooiste resultaten.

Alles wordt in eigen lab ontwikkeld!

De Biodroga MD Fruitzuren behandeling is een uitermate efficiënte oppervlaktepeeling welke door de zuurconcentratie en duur van de behandeling een aanzienlijk meer intensief effect heeft dan een alledaagse peeling. Glycolzuren en fruitzuren verwijderen overmatige en dode huidcellen. Onzuiverheden en oneffenheden van de huid worden aangepakt en tegelijkertijd wordt de weg geëffend voor nieuwe, jongere huidcellen. Hierna voelt de huid egaal en zacht. Wanneer u deze behandeling met regelmaat toepast en een kuur volgt, kan een aanzienlijke verbetering van de huid bereikt worden.

Voor welke huidtypen/huidproblemen?


Frequentie en duur behandeling?

 

Wat is microneedling?

Microneedling behandeling wordt ingezet door dermatologen en beauty instituten voor de behandeling van esthetische huidproblemen en is een effectief alternatief voor Botox- of invasieve behandelingen. Met de cosmetische Beauty Roller kunnen specifieke huidgebieden worden behandeld. De fijne naalden van de Beauty Rollers (0,50 mm) dringen diep in het huidoppervlak(epidermis) en ontwikkelen in een fractie van een seconde kleine openingen; micro-kanalen. De microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde werkstoffen. Dit zorgt ervoor dat diep in de huid op een natuurlijke manier het herstelproces in gang wordt gezet. De combinatie van het diep inbrengen van een serum hyaluronzuur en vitamie C en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maakt deze techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpels, huidverslapping, littekens en pigmentatie.

De voordelen van microneedling op een rijtje:

Als er één methode beproefd is om de huidconditie te verbeteren is het wel de combinatie van peelings met microneedling en speciale serums. In kuurverband worden prachtige resultaten geboekt bij uiteenlopende problemen: van acne, littekens, verslapping tot pigmentvlekken. De in 2012 geïntroduceerde medical lijn van het Duitse Biodroga heeft een zeer effectief behandelingsprotocol met peelings, needling en serums opgezet.

Een mooier programma is er niet.

Deze supercombinatie geeft een directe stimulans aan de huidvernieuwing, inclusief een prikkel voor collageen aanmaak. Beschouw het ook als een alternatief voor injectables. Je kunt een mooie volume boost krijgen door de combi van fruitzuren, needling en een 10% laag moleculair hyaluronzuur. De opname van de werkzame stoffen uit onze serums is heel hoog, mede dankzij de peelings. 

Bij deze combi methode wordt er altijd in een kuur van 5 tot 6 behandelingen gewerkt met een tussenpauze van 14 dagen. 

Het is belangrijk om de huid thuis verder goed te verzorgen. Na een intake gesprek, dat zowel plaats vindt bij de aparte als de combi behandeling, stellen we ook een verzorgingsplan op voor thuis. 

Samen staan we sterk in de verbetering van jouw huid!