Gelaatsverzorging

  • Intense moisture treatment

Een intensieve hydratatie boost voor je huid. Deze verzorging herstelt je huid, verhoogt het vochtgehalte in je huid en fijne lijntjes en rimpeltjes worden verzacht. Je huid ziet er na de behandeling ontspannen uit en voelt zijdezacht aan.

Deze verzorging is incl reinigen, scrubben, verwijderen onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, ampul, vliesmasker, massage armen en handen, massage van de nek, schouders, gelaat en hoofd, oogserum, serum gelaat en dag verzorging.

Effect:

Het resultaat is een absoluut ‘well-being” ervaring tijdens de behandeling. De Biodroga – Intense Moisture Formula producten zorgen voor een ultiem hydratatie booster effect.

Duur: ongeveer 60 min – 79,50€

  • Anti Age Beauty treatment

De behandeling maakt dromen waar met de verwennende en tegelijkertijd effectieve anti age beauty treatment. Ontspannende elementen zoals de black forest massage worden gecombineerd met de werking van effectieve producten. 

De behandeling kan al worden toegepast bij beginnende huidveroudering met de eerste lijntjes en rimpels tot en met de meer uitgesproken lijntjes en rimpels. Het resultaat is een vollere gladde huid met een natuurlijke stralendheid. 

Deze verzorging is incl reinigen, scrubben, verwijderen onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, vitamine boost ampul, 360° lifting vliesmasker, massage armen en handen, massage van de nek, schouders, gelaat en hoofd, oogserum, serum gelaat,  anti age 24h care rich crème en firming liptreatment.

Effect:

Duur: ongeveer 60 min – 81,50€

  • Golden Caviar Treatment
Door de vele vitamines in kaviaar krijgt je huid een gezonde gloed. Daarnaast verbetert het de huidtextuur en geeft het een hydratatieboost. Dit resulteert ook weer in de vermindering van rimpels. Ook werkt kaviaar anti-oxiderend en herstelt het de huid. De tint van de huid zal ook verbeteren. Wanneer je ouder wordt vallen verbindingen van keratine weg. Kaviaar vult deze weggevallen verbindingen aan waardoor je huid haar volume terug krijgt. De cel vernieuwing verbetert en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door kaviaar. Daarnaast wordt de hydrolipidenlaag aangevuld. Je huid zal daardoor haar jeugdige glans terug vinden!
 
Luxe huidverzorging die je huid verwent en verzorgt!
De Golden Caviar producten bevatten kostbare kaviaarextracten. Essentiele vitamines en hoogwaardige mineralen in de zuiverste, meest geconcentreerde vorm. Het vliesmasker is verrijkt met hyaluronzuur.
De producten hebben een heerlijke rozengeur.
 
Deze verzorging is incl reinigen, scrubben, verwijderen onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, ampul, vliesmasker, massage armen en handen, massage van de nek, schouders, gelaat en hoofd, oogserum, serum gelaat en dag verzorging.
 

Effect:

Duur: ongeveer 60 min – 84,50€

  • Perfect Age Beauty Treatment
Deze behandeling: perfect age – perfecte tijd is het perfecte moment voor een ontspannen biodroga wellness ervaring. Vooral als de behandeling een uniek effect belooft. Geniet van ware schoonheid en ontwaak uit de diepten van het zwarte woud met een opgevulde en gerecontueerde huid. 

De behandeling wordt aanbevolen voor gevorderde huidveroudering, wanneer de huid lijntjes en rimpels vertoont, evenals verlies van contour, elasaticiteit en volume.

Deze verzorging is incl reinigen, scrubben, verwijderen onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, perfect age serum, lifting boost eye balm, anti age cell crème masker, massage armen en handen, massage van de nek, schouders, gelaat en hoofd, oogserum, lifting boost oil concentraat en perfect age 24h rich crème als dagverzorging.
 

Effect:

Duur: ongeveer 60 min – 86,50€

  • Perfect Gold Beauty Treatment

De perfecte combinatie van onze golden caviar producten en 24 karaat bladgoud. 

Goud vertraagt het verouderingsproces van de huid, het activeert de doorbloeding, helpt tegen een droge huid, het verstevigt de huid en vermindert daarmee rimpels. Het is een antioxidant, wat betekent dat het de huid beschermt van UV-stralen en vervuiling. 
Goud werkt daarnaast ook doeltreffend tegen roodheid en acné. 
Het kalmeert de gevoelige huid en doet het weer stralen.
 
Na het aanbrengen van de golden caviar ampul wordt het bladgoud aangebracht op je huid. Golden caviar luxurious crème masker wordt aangebracht. Na de massage van je handen en armen wordt dit masker samen met het bladgoud ingemasseerd. De 24-karaats bladgoud smelt samen in de huid en laat een bijzondere, gouden gloed achter. Een pure luxe verwennerij voor je huid!
 
Deze verzorging is incl reinigen, scrubben, verwijderen onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen en bovenlip, golden caviar ampul, golden caviar vliesmasker, massage armen en handen, massage van de nek, schouders, gelaat en hoofd, anti age oogserum, golden caviar serum gelaat en golden caviar dag verzorging.
 
 

Effect:

Duur: ongeveer 75 min – 125,50€

Wat is een wellness treatment?

Heb je nood aan een totaal zen moment? Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse rush? Wil je graag eens 2 uur puur genieten? Dan is de Wellness treatment de perfecte behandeling voor jou!

 

Wat mag je verwachten? 

We heten je graag welkom met een kopje thee of iets fris met een lekkernij. Terwijl je hiervan geniet, krijg je een heerlijk geurend voetbad en bespreken we rustig samen de behandeling. Wat is voor jou belangrijk, wil je graag extra rust of liever een losmaking van spanning? Jij bent de regisseur van jouw verwenmoment.

Na je voetbad mag je plaats nemen op onze verwarmde behandelstoel.

We reinigen en srubben eerst je gelaat en doen de nodige epilaties waarna we je onderdompelen in een totaal andere wereld en ontvang je:

Amethist treatment

Amethist is een paarse kwartssoort. Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.

Rozenkwarts treatment

Rozenkwarts staat voor ontspanning, wellness en schoonheid. Het maakt je bewust van de eigen behoefte aan ontspanning of stimulansen. Rozenkwarts opent je hartchakra en leert je contact te maken met je gevoel.

Oranje Calciet Treatment

Oranje calciet is geeloranje tot roodoranje van kleur. Calciet activeert en stimuleert lichamelijke en geestelijke groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed.

Een wellness treatment kost 159€