Gelaatsverzorging

gelaatsverzorgingEen gave huid met een frisse teint is hét symbool bij uitstek van jeugdigheid en gezondheid! 

De natuurlijke veroudering van de huid is helaas niet te stoppen en factoren als stress, vermoeidheid en luchtvervuiling bevorderen dit proces.

Daarom werk ik met de hoogwaardige natuurlijke producten producten van Chi.

 

Onze gelaatsverzorgingen zijn uitermate geschikt voor dames en heren met een:

Chi

Ontdek het beste voor jouw huid, recht uit de natuur!

Laat je verleiden door Chi Essential Cosmetics: écht 100% natuurzuivere huidverbetering voor alle huidtypes en -klachten. Ervaar de verzachtende, voedende en beschermende werking van biologische, koudgeperste plantoliën.

Je bent uniek: kies huidgerichte verzorging op maat, verrijkt met heerlijke etherische oliën!

Met Chi Essential Cosmetics heeft Chi een compleet nieuwe visie op huidverzorging geïntroduceerd op basis van ruim 35 jaar kennis van en ervaring met aromatherapie. Maak kennis met ‘A Touch of…’: vijf lijnen die ieder bestaan uit vijf producten: een Cleansing oil, Peeling, Skin oil, Lotion en Balm.

Kies bewust voor neutraal of creëer een persoonlijke benadering op maat met de neutrale lijn A Touch of Chi. Deze lijn is op basis van plantoliën en andere oerproducten uit de natuur en zeer geschikt voor gevoelige huidtypes.

Daarnaast zijn er een viertal heerlijke kant-en-klare lijnen met etherische oliën voor een bijzondere geurbeleving en een doelgerichte werking. 

A touch of Lavender: kalmerend en huidherstellend. Geurbeleving: balancerend voor lichaam en geest
A touch of Happiness: activerend en rustgevend. Geurbeleving: verfrissend en zoete ontspanning
A touch of Wood: balancerend, verzachtend en kalmerend. Geurbeleving: aardend en nieuwe energie
A touch of Roses: anti aging, regenererend en zeer verzachtend. Geurbeleving: gevoel van harmonie en warmte

Een Chi gelaatsverzorging is steeds op maat en bestaat uit:

Duur: ongeveer 60 tot 75 min – 78€

Wat is een wellness treatment?

Heb je nood aan een totaal zen moment? Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse rush? Wil je graag eens 2 uur puur genieten? Dan is de Wellness treatment de perfecte behandeling voor jou!

 

Wat mag je verwachten? 

We heten je graag welkom met een kopje thee of iets fris met een lekkernij. Terwijl je hiervan geniet krijg je een heerlijk geurend voetbad en bespreken we rustig samen de behandeling. Wat is voor jou belangrijk, wil je graag extra rust of liever een losmaking van spanning? Jij bent de regisseur van jouw verwenmoment.

Na je voetbad mag je plaats nemen op onze verwarmde behandelstoel.

We reinigen eerst je gelaat en doen de nodige epilaties waarna we je onderdompelen in een totaal andere wereld en ontvang je:

Lavendel & Amethist treatment

Van oudsher is bekend dat de lavendelplant een ontspannende en rustgevende invloed heeft. Wanneer het reukorgaan de geur van lavendelolie waarneemt komt u tot rust. Lavendel werkt kalmerend en verzachtend.

Amethist is een paarse kwartssoort. Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt.

Rozen en Rozenkwarts treatment

Rozen en rozenolie geven een weldadige rust. De geur verbeterd de stemming en kalmeert bij onrust. Bovendien zit rozenolie vol vitamine C en is ook rijk aan de vitamines A, B en K, en daardoor stimulerend voor het afweersysteem.

Rozenkwarts staat voor ontspanning, wellness en schoonheid. Het maakt je bewust van de eigen behoefte aan ontspanning of stimulansen. Rozenkwarts opent je hartchakra en leert je contact te maken met je gevoel.

 

Happiness en oranje Calciet Treatment

De happiness olie bestaat uit oa mandarijn, sinaasappel en vanille. Deze treatment is stimulerend en zorgt voor harmonie en vrolijkheid.

Oranje calciet is geeloranje tot roodoranje van kleur. Calciet activeert en stimuleert lichamelijke en geestelijke groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed.

Een wellness treatment kost 149€

microdermabrasieWat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een techniek die gebruikt wordt om de buitenste laag dode cellen van je huid te verwijderen.  Hierbij wordt een speciaal toestel gebruikt dat een gecontroleerde spray van kristallen vrijgeeft door een handstuk dat over de huid bewogen wordt. De kristallen exfoliëren de huid. 

Tegelijk zit er een soort stofzuigerfunctie in het apparaat die ervoor zorgt dat de kristallen samen met de dode huidcellen terug opgezogen worden. Dit proces van peelen en afzuigen zorgt ervoor dat de kleverige substantie, die zorgt voor een verstopping van de poriën, opgekuist wordt. Dit stimuleert de circulatie waardoor ook de huidvernieuwing gestimuleerd wordt.

De huid wordt aangezet tot vorming van nieuwe, jonge cellen. Door de zuigwerking worden eveneens de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. 

Microdermabrasie is voor vrijwel alle huidtypen geschikt, ook voor enkele dunne en gevoelige huidtypen.

De behandeling is pijnloos.

De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien (dit hangt af van persoon tot persoon). Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Na de microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling.

Het is belangrijk om na een behandeling de huid goed te beschermen tegen UVA en UVB stralen dmv een een créme met SPF30!

Waarvoor wordt microdermabrasie toegepast?

Nadat het maskertje is aangebracht wordt een relaxerende handmassage gegeven met een voedende crème.

Een microdermabrasie behandeling kost 84€