Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Graziella Boelaert

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een techniek die gebruikt wordt om de buitenste laag dode cellen van je huid te verwijderen.

Hierbij wordt een speciaal toestel gebruikt dat een gecontroleerde spray van kristallen vrijgeeft door een handstuk dat over de huid bewogen wordt. De kristallen exfoliëren de huid.

Tegelijk zit er een soort stofzuigerfunctie in het apparaat die ervoor zorgt dat de kristallen samen met de dode huidcellen terug opgezogen worden. Dit proces van peelen en afzuigen zorgt ervoor dat de kleverige substantie, die zorgt voor een verstopping van de poriën, opgekuist wordt. Dit stimuleert de circulatie waardoor ook de huidvernieuwing gestimuleerd wordt.

De huid wordt aangezet tot vorming van nieuwe, jonge cellen. Door de zuigwerking worden eveneens de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. 

Microdermabrasie is voor vrijwel alle huidtypen geschikt, ook voor enkele dunne en gevoelige huidtypen.

De behandeling is pijnloos.

De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien (dit hangt af van persoon tot persoon). Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Na de microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling.

Het is belangrijk om na een behandeling de huid goed te beschermen tegen UVA en UVB stralen dmv een een créme met SPF30!

Waarvoor wordt microdermabrasie toegepast?

  • huidveroudering, fijne rimpels
  • littekens
  • acne, onzuivere huid
  • overmatige vetheid van de huid
  • grote en/of verstopte poriën
  • rokershuid
  • grof huidreliëf
  • beschadiging door uv stralen
  • verlies van elasticiteit

Hoe werkt microdermabrasie ?

Via een gesteriliseerd mondstuk slijpt een elektronisch geregelde stroom van microkristallen de huid op de gewenste plaatsen af. Tegelijk worden de gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen afgezogen en opgevangen in een reservoir van het behandelingsapparaat. De mate van afschuring van het te behandelen lichaamsdeel is regelbaar en afhankelijk van de plaats van het huidoppervlak. Tijdens en na de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en resulteert in een gladde en frisse huid.

Een microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 75 tot 90 min en bestaat uit:

* reiniging
* huidanalyse
* microdermabrasie
* verwijderen van comedonen, gerstekorrel,...
* epilatie van wenkbrauwen, bovenlip, kin
* relaxerende schouder-,nek- en gelaatsmassage
* voedend masker
* serum
* dagcrème

Nadat het maskertje is aangebracht wordt een relaxerende handmassage gegeven met een voedende crème.

Een microdermabraisie behandeling kost 78€

0